Regina (WKD)

Marjolein kijkt naar je bouw en past daar op haar trainingen aan. Ze helpt je verantwoordelijk in Shape te komen. Daarnaast vind ik Marjolein ontzettend motiverend en ga ik altijd met veel plezier bij haar sporten!

Regina (WKD)

Bryanna (Elite)

De trainingen van Marjolein zijn zeer effectief. Iedere work-out is divers en voor elk model geschikt. Ze gaat samen met jou tot het uiterste om op een gezonde manier jouw doel te behalen! Ze heeft plezier in wat ze doet en ze zal je altijd motiveren om door te zetten. Ik waardeer Marjolein zowel als coach en als persoon. Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen je doelen te behalen, dan ben je bij Marjolein op het juiste adres!

Bryanna (Elite)

Tessa (Bloom)

Na elke training bij Marjolein voel ik me altijd heel lekker in me vel. Ze heeft altijd zo’n goede energie over haar heen die ze steeds door geeft. Dankzij haar trainingen krijg ik een grote mentale boost en ik heb ook nog is fantastisch getraind en altijd effectief :) ze is gewoon een top trainer

Tessa (Bloom)

Naomi (Jenphia Models)

In 2017 was ik voor het eerst bij Marjolein voor hulp om mijn maten te krijgen om model te worden, vanaf het begin al hielp ze mij persoonlijk en niet als een ‘klant’ iets wat heel erg belangrijk is in deze wereld. Iedere workout is ‘leuk’ haha wel zwaar natuurlijk, maar wel met een kopje thee en een praatje achteraf. Kortom naast de workout geeft Marjolein je advies, hulp en staat echt voor je klaar!

Naomi (Jenphia Models)

Sara Koene

Super gerichte trainingen waarbij Marjolein ons altijd afmat terwijl we de grootse lol hebben. Met spierpijn en een lach naar huis!

Sara Koene (Next Miama/Innocence)

Jessica Koeman

Trainen bij Marjolein is niet alleen heel gezellig maar ook heel effectief, je grenzen worden opgezocht en je verlaat de training niet zonder helemaal afgemat te zijn. De trainingen helpen je doelen te bereiken en om zelf te gebruiken voor thuis en in de toekomst.

Jessica Koeman

Pushen tot je limiet, en net nog een beetje meer. Ze weet precies welke oefeningen goed zijn voor jou. Ik vind het heel bijzonder dat mijn moeder iets heeft gevonden waar ze zo goed in is en wat ze ook nog eens heel leuk vindt.

Robin Holzken

Elite Model Managment

  @RobinHolzken

Enorm motiverend. Nu ik in New York ben, mis ik haar gepush op om niet op te geven. Dus denk ik haar stem er maar bij. Echt knap hoeveel coole oefeningen zij weet te bedenken om je lijf in vorm te houden. Ook heel fijn: als je vragen hebt, kun je altijd bij haar terecht. Niet alleen als het om sporten gaat, maar ook als je er mentaal even doorheen zit.

Annika Krijt

Elite Model Managment

  @AnnikaKrijt

Gezellig en superintens. Ik voel me altijd op m'n gemak bij haar. Ik heb inmiddels bij een aantal personal trainers getraind en zij is echt de beste. Toen ik begon, had ik nog niet de juiste maten. Ik ging twee keer in de week naar haar toe en ze wist precies welke work-outs ik moest doen om in shape te komen. De oefeningen zijn heel leuk en erg afwisselend. Het is meer dan een uurtje trainen. Van voedingstips tot modellenissues: je kunt met haar overal over praten.

Jessie Bloemendaal

Micha Models

  @Jessie.Bloemendaal

Tot het uiterste gaan. Als ik zelf train, probeer ik het wel, maar Marjolein weet precies wat ze moet zeggen zodat je écht alles uit haalt wat erin zit. Ze heeft ook altijd weer nieuwe oefeningen die perfect zijn voor de plekken die in mijn geval belangrijk zijn, zoals mijn heupen.

Lois Schalkwijk

Micha Models

  @LoisSchalkwijk