Over Marjolein Vreeke en Modelsinshape

Als zogenaamde “modellenmoeder” ken ik als geen ander de wereld van modellen. Met interval- (HIIT) en kracht (met eigen lichaamsgewicht) train ik op een leuke, plezierige en gezonde manier mooie, slanke en gedefinieerde spieren bij modellen.

Regelmatig reis ik met mijn dochter mee naar steden zoals Parijs, Milaan en New York. Ik weet precies wat de eisen voor een model zijn, hoe zij er uit moeten zien én hoe zijn dit kunnen bereiken. Natuurlijk weet ik wat de tegenslagen kunnen zijn en ondersteun ik ook op het mentale vlak de modellen.

Door een intensieve samenwerking met een professionele psychologe en mental coach kan ik ook zorgen voor een professionele coaching van modellen.

Tijdens mijn trips naar New York ontdek ik nieuwe trainingselementen welke ik introduceer in Nederland. Een voorbeeld is het “touwtje-springen”, een effectieve workout om inshape te komen waardoor de modellen de juiste maten behalen. Ik innoveer daardoor bestaande technieken naar trainingsmogelijkheden die geschikt zijn voor deze specifieke groep.

Ik train nationale én internationale modellen en ik werk samen met vooraanstaande bureau’s en agency’s zoals: Elite, Micha Models, Ulla, De Boekers, IBE Models, VDM, Moxie Models, IBTM, The Society, IMG, Women en nog meer grote en kleine bureau’s.

Modelsinshape werkt ook samen met Michelle’s Goodfood en is aangesloten bij de Healthpledge.

Fit en in shape!

Ben jij model en wil je graag trainen? Neem dan contact op!Marjolein Vreeke en haar Modelsinshape