Tips, tricks, behind the scenes-verhalen en meer

Boek Modelsinshape

Het boek voor modellen van Modelsinshape bevat trainingen, tips en tricks voor iedereen die eruit wil zien als een model. Bijna ieder meisje droomt ervan om model te worden; dan wel op de catwalk, dan wel op Instagram. Marjolein Vreeke wil deze meiden helpen om op een verantwoorde, veilige én gezonde manier het felbegeerde modellenlichaam te verkrijgen, waarbij het niet gaat om kilo’s, maar om centimeters. 

Toen haar dochter op jonge leeftijd werd gescout als model, zag Marjolein hoeveel modellen verkeerd trainden en verkeerd aten, en is ze het platform Models in Shape gestart. In dit boek deelt Marjolein de geheimen van haar aanpak, en maakt zo een modellenlichaam bereikbaar. 

Vol met recepten, work-outschema’s, achtergrondverhalen, tips en tricks: dit boek is een must read voor meisjes met modellenaspiraties.

Modelsinshape

Marjolein Vreeke is al ruim 30 jaar actief in de sport- en fitness industrie. Nu heeft zij zich gespecialiseerd in het trainen van modellen.

Robin Hölzken, is één van haar dochters, en werkzaam als model voor Elite Worldwide en The Society N.Y. Met speciale workouts en lifestyle adviezen traint Marjolein momenteel Nederlandse- en internationale modellen.

Bestel het boek voor modellen via Bol.com.

Boek voor modellen

Samenvatting

Trainingen, tips en tricks voor iedereen die eruit wil zien als een model. Bijna ieder meisje droomt ervan om model te worden; dan wel op de catwalk, dan wel op Instagram. 

Marjolein Vreeke wil deze meiden helpen om op een verantwoorde, veilige én gezonde manier het felbegeerde modellenlichaam te verkrijgen, waarbij het niet gaat om kilo’s, maar om centimeters.

Recensies

Model worden is tegenwoordig een droom van duizenden meisjes. Op dat verlangen speelt dit bijzonder kleurrijke boek voor modellen in. Een mooi koppie is niet genoeg, ook trainen en ‘clean’ eten hoort erbij. De auteur is moeder van een model en heeft een eigen sportschool waar ze modellen traint van en voor bekende bureaus. 

In dit boek staan tips om ‘het te redden’ als model en acht interviews met modellen en een agent.

Ook een centimeterchallenge, want een model moet niet alleen mooi zijn maar ook de juiste maten hebben en houden. Met oefeningen, voedingsschema’s en recepten, van salades tot detox-soup. 

Met veel tips en ervaringen van model Robin Hölzkin, de dochter van de auteur. Overzichtelijke en kleurrijke vormgeving met gekleurde lettertypes, kleurenfoto’s van modellen en van de maaltijden uit de voedingsschema’s en getekende kleurenillustraties van de juiste oefeningen. 

De vrij korte teksten zijn zeer toegankelijk, mede door de vele, ook gekleurde titelkopjes. Jonge vrouwen die model willen worden, zal dit eigentijdse boek aanspreken. Vanaf ca. 15 jaar.