Over ons

Over Marjolein Vreeke

Als het over Marjolein Vreeke gaat dan begin ik met te zeggen dat ik als zogenaamde “modellenmoeder” als geen ander de wereld van modellen. Met interval- (HIIT) en kracht (met eigen lichaamsgewicht) train ik op een leuke, plezierige en gezonde manier mooie, slanke en gedefinieerde spieren bij modellen.

Regelmatig reis ik met mijn dochter mee naar steden zoals Parijs, Milaan en New York. Ik weet precies wat de eisen voor een model zijn, hoe zij er uit moeten zien én hoe zijn dit kunnen bereiken. Natuurlijk weet ik wat de tegenslagen kunnen zijn en ondersteun ik ook op het mentale vlak de modellen.

Door een intensieve samenwerking met een professionele psychologe en mental coach kan ik ook zorgen voor een professionele coaching van modellen.

Tijdens mijn trips naar New York ontdek ik nieuwe trainingselementen welke ik introduceer in Nederland. Een voorbeeld is het “touwtje-springen”, een effectieve workout om inshape te komen waardoor de modellen de juiste maten behalen. Ik innoveer daardoor bestaande technieken naar trainingsmogelijkheden die geschikt zijn voor deze specifieke groep.

Ik train nationale én internationale modellen en ik werk samen met vooraanstaande bureau’s en agency’s zoals: Elite, Micha Models, Ulla, De Boekers, IBE Models, VDM, Moxie Models, IBTM, The Society, IMG, Women en nog meer grote en kleine bureau’s.

Modelsinshape werkt ook samen met Michelle’s Goodfood en is aangesloten bij de Healthpledge.

Verminder je heupmaat

Modellentraining

De oefeningen uit de fitnesswereld geven veel spierontwikkeling. De modellentrainingen van Modelsinshape zorgt voor ontwikkeling op de specifieke plaatsen van je lichaam, bijvoorbeeld de heupen.

Naast de training krijg je ook advies over de juiste voeding.

De training voor modellen van Modelsinshape creëert het mooiste modellen lichaam. Het doel is een getoned, lang en slank lichaam. Je zal snel merken dat je je sterker voelt, een sterkere core krijgt en ook een beter bewustzijn van beweging en voeding.

Met de modellentraining van Marjolein Vreeke boek je snel resultaten. 

De training voor modellen van Modelsinshape is de juiste start. Er gaan veel verhalen in de media rond over modellen die niks eten omdat ze aan hun maten moeten voldoen. Modelsinshape leert je om voldoende te eten en in combinatie met de training de juiste maten te krijgen.

Pleeg geen roofbouw op je lichaam, dan levert toch niet het resultaat op waar je naar opzoek bent.

In overleg met Marjolein Vreeke wordt jouw ‘personal’ modellen training besproken en is er ook aandacht voor je voedingspatroon. De verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten wordt afgestemd op jouw doel. 

Wil je foto’s bekijken of reviews lezen? Lees hier verder.

Modellentraining

Tips, tricks, behind the scenes-verhalen en meer!