Hoe modellen afvallen?

Modellen training

Vraag jij je af hoe je model kan worden? Of hoe je een modellen trainen? Het werk van een model is te vergelijken met topsport. Je moet hard trainen om het lichaam fit en in vorm te houden. 

De modellen training van Modelsinshape bestaat uit verschillende oefeningen zoals boksentouwtjespringenHiiT- en strength training, pilates en yoga. Uiteraard is de combinatie van gezond eten, hard trainen en voldoende slapen het geheim. 

Ook trainen als een model?

Modellentraining

Een modellen lichaam trainen doe je door lange, slanke, mooi gedefinieerde spieren te ontwikkelen. Hierdoor verminder je je heupmaat! 

Iedere topsport heeft een eigen specifieke training en ontwikkelt een andere vorm van spieren. Modellenwerk is topsport waarbij het topresultaat wordt bereikt door de juiste voeding, mentale focus en rust en zeer specifieke training. 

Marjolein Vreeke is moeder van topmodel Robin Hölzken en weet dus als geen ander hoe je de top kan bereiken. Dat resultaat haal je niet met ongezonde methodes als overtraining, diëten en twee dagen voor de show geen water drinken. Het gaat om duurzaam resultaat uit zeer gezonde methodes op topsport niveau. 

Effectieve training voor (top) modellen

De modellen training moet erop gericht zijn om de spieren te ontwikkelen voor hun specifieke doelDe training voor modellen van Modelsinshape is effectief voor het creëren van een modellen lichaam en is gebaseerd op een combinatie van pilates, stretches, houding, balans, intervaltraining en voeding. 

Uiteraard wordt je conditie ook verbeterd door oefeningen die je hartslag omhoog brengen. 

Met deze oefeningen ontwikkel je samen met Marjolein Vreeke het prefecte modellen lichaam. 

Het modellen lichaam trainen doen we ook door korte intervaltrainingen. De intensieve cardio oefeningen zorgen voor een extreme verbranding van calorieën. Niet alleen tijdens de training maar ook de dag erna. 

Pas je voedingspatroon niet zelf aan; doe dit altijd onder professionele begeleiding

Modellen training

Groente en fruit zijn onmisbaar als het om een healthy lifestyle gaat. Het is heel erg belangrijk dat je begeleid wordt door een voedingscoach om een perfect eetpatroon te vinden. Dat blijf je in shape en je hebt genoeg energie over. 

Een coach weet precies wat jouw lichaam nodig heeft om op een gezonde manier de perfecte maten te krijgen. Samen met de coach wordt een weekmenu opgesteld.  Dan weet je precies wat je wel en beter niet kan eten, en ook hoeveel maaltijden en tussendoortjes in je menu passen. In het boek van Marjolein Vreeke gaat zij verder in op voeding en ook op het trainen van een modellen lichaam. 

Je bereikt niets met crashdiëten

Modellentraining

Het wordt pas gevaarlijk als je zelf een voedingsschema gaat verzinnen. Helemaal als je denkt de perfecte maten te krijgen door in korte tijd extreem af te vallen. Door niet of nauwelijks te eten gaat je lichaam in een overlevingsstand. Het is heel erg ongezond, ook zorg je ervoor dat je alleen maar meer aankomt als je weer gewoon gaat eten. 

Je bereikt alleen het tegenovergestelde. Zodra je zo min als mogelijk gaat eten, wordt alles wat je nog eet opgeslagen als vet. Door een crashdieet krijg je onvoldoende vitamines met als gevolg: geen energie. 

Lees het boek van Marjolein Vreeke over modellen training

Boek voor modellen

Droom je ook van een modellenleven als dat van Doutzen Kroes en Romee Strijd? 

Geweldige looks zijn dan natuurlijk mooi meegenomen. Maar daarmee red je de top nog niet. Als je model bent of wilt worden, is niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam jouw visitekaartje.

Door goed je lichaam goed te trainen en clean te eten kan je het perfecte plaatje worden.  

Je kan het boek bestellen via deze site.

Moeder van de modellen

Droom jij ook van een modellenleven als dat van Doutzen Kroes of Romee Strijd? Je geweldige looks zijn dan natuurlijk mooi meegenomen. Maar daarmee red je de top nog niet. Als je model bent of wilt worden, is niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam jouw visitekaartje. Door goed te trainen en clean te eten, word jij het perfecte plaatje. En Modelsinshape is er om jou daarbij te helpen. 

Met Modelsinshape is Marjolein Vreeke als personal trainer fulltime bezig met het trainen van modellen: meiden van 12 tot 28 jaar. Zij kwam op dit idee toen haar dochter Robin Hölzken op haar twaalfde werd gescout. Als sportinstructeur met jarenlange ervaring viel het Marjolein op dat heel veel jonge modellen compleet verkeerd trainden. En dat terwijl het lichaam zo ontzettend belangrijk is in de modellenwereld. Of je wel of niet in shape bent, dak er namelijk voor zorgen dat je een klus wel of niet krijgt. 

Naast doorzettingsvermogen is het dus ook heel belangrijk dat je in shape bent. Niet alleen de juiste maken hebben, maar je ook superfit voelen. Als model reis je namelijk de hele wereld rond, en voor de geweldigste shoots en Fashion Weeks maak he enorm lange dagen. 

Als moeder van drie dochters (Noël, Robin en Ivy) weet ik als geen ander met welke issues je als jong meisje te maken krijgt. Van geweldige verhalen tot lastige issues: de meiden die ik train kunnen altijd bij mij terecht. Ze noemen me niet voor niets ‘de moeder van mijn modellen’…

Contact

Zullen we trainen?

Wil je meer informatie over de modellentraining van Modelsinshape? Stuur een mail of vul het contactformulier in.

Wij zullen je e-mailadres alleen gebruiken om te reageren op je vraag.